bardziej 24.02.04, 15:52 Niby to Bosch, ale jakąś niepewność we mnie budzi. Co sądzicie o sprzęcie ww. firmy? Pozdrawiam, bardziej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek BiUWIDEOURL Podgląd Opublikuj
zayzayer Re: Sprzęt AGD Amica 24.02.04, 16:24 W którym to sklepie opowiadają takie bajeczki? Odpowiedz Link Zgłoś
busstop Re: Sprzęt AGD Amica 25.02.04, 06:49 ależ amica to bosch, bosch to aeg, aeg to miele, miele to electrolux, electrolux to indesit, a indesit to candy, a candy to amica :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac1 Re: Sprzęt AGD Amica IP: *.katowice.pl 25.02.04, 07:15 Ale się uśmiałem. Te porównanie można wrzucić 1 kwietnia na to forum. Nigdy bym na to nie wpadł. Wiadomo, że Amica to półka wyżej. Mam cały sprzęt Amici. hehe. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FFiiLL Re: Sprzęt AGD Amica IP: *.pgnig.pl 25.02.04, 08:15 Proponuję wpisać w wyszukiwarkę forum : "Amica" i znajdziej wiele opinii. Temat ten był już wałkowany kilkakrotnie i z pewnością wiele osób nie zdecyduje się po raz enty pisać tego samego. Pzdr., FFiiLL Odpowiedz Link Zgłoś
zayzayer Re: Sprzęt AGD Amica 25.02.04, 08:54 Według mnie produkty Amici można porównać do wyrobów braci Merloni. Pralki i lodówki Amici są zbliżone jakościowo do Ardo (Antonio), a sprzęt grzejny do Aristona (Aristide). Odpowiedz Link Zgłoś
zaqxsw8 Re: Sprzęt AGD Amica 30.01.20, 20:00 Odradzam zdecydowanie firmę Amica, przynajmniej jeśli chodzi o kuchnię indukcyjną wolnostojącą 614IES3.374TSDPHBQ(XXL). Kupiłem i niedługo potem sprzedałem, woda gotuje się pulsacyjnie podczas gdy w innej płycie indukcyjnej np. Samsung NZ64H57479K regulacja temperatury odbywa się w sposób płynny. Zdecydowanie odradzam, bardzo niewygodna w użytkowaniu, bardzo utrudnione wolne gotowanie. Poza tym płyta grzewcza przy wycieraniu wilgotną ściereczką wyglądała jakby była rozwarstwiona, a numeracja na gałkach poprzestawIana, najpierw 3 potem 2, ale to i tak małe problemy w porównaniu do powyżej opisanej regulacji temperatury. Odpowiedz Link Zgłoś