Gość: AGIX IP: *.crowley.pl 29.09.08, 09:08 Witam, co Panstwo sadzicie o tej inwestycji LOKUM - TELNET / NOWE SIECHNICE? Czy moze ktos ma juz podpisana umowe przedwstepna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek BiUWIDEOURL Podgląd Opublikuj
Gość: przyszła sąsiadka Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.08, 08:51 Zapraszamy na forum przyszłych mieszkańców siechnice.pl/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agix Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice IP: *.crowley.pl 30.09.08, 15:16 coś cieńko na tym forum z wypowiedziami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
orion_5 Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice 02.10.08, 13:42 Gość portalu: agix napisał(a): > coś cieńko na tym forum z wypowiedziami !!! 109 postów to cienko? Przyłącz się i popraw wynik! :D Forum osiedla jest tutaj: siechnice.pl/forum/viewforum.php?f=63 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laijko Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice IP: *.111.241.217.static.crowley.pl 14.11.08, 15:41 co się stało z forum? coś nie działa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice IP: *.tktelekom.pl 01.10.08, 13:54 Jestem zainteresowany mieszkaniami z tej inwestycji ale nieco wiekszymi niż te proponowane w I etapie. W II etapie będą mieszkania do ok. 104 m kw. dwupoziomowe, jednak na stronie internetowej jeszcze nie ma żadnych szczegółów. Mają być podobno lada dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik tel Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 21:52 telnet to banda oszustów ,lepiej z daleka od nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakjko Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice IP: *.111.241.217.static.crowley.pl 14.11.08, 15:38 co znaczy banda oszustów, bardzo bym chciała usłyszeć jakieś konkretne dowody, przykłady, cokolwiek... Mam umowę rezerwacyjną z Telnetem i jestem bardzo zadowolona z podejścia w biurze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.08, 23:15 ??? a wiec kim jestes byly pracowniku i czemu oskarzasz dewelopera? Albo dasz jakis konkret albo wiecej nie zasmiecaj forum takimi bzdurami !! Odpowiedz Link Zgłoś