Dodaj do ulubionych

Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice

IP: *.crowley.pl 29.09.08, 09:08
Witam, co Panstwo sadzicie o tej inwestycji LOKUM - TELNET / NOWE SIECHNICE?
Czy moze ktos ma juz podpisana umowe przedwstepna?
Obserwuj wątek
    • Gość: przyszła sąsiadka Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.08, 08:51
      Zapraszamy na forum przyszłych mieszkańców
      siechnice.pl/forum/index.php
      • Gość: agix Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice IP: *.crowley.pl 30.09.08, 15:16
        coś cieńko na tym forum z wypowiedziami !!!
        • orion_5 Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice 02.10.08, 13:42
          Gość portalu: agix napisał(a):
          > coś cieńko na tym forum z wypowiedziami !!!

109 postów to cienko?
          Przyłącz się i popraw wynik! :D
          Forum osiedla jest tutaj:
          siechnice.pl/forum/viewforum.php?f=63
      • Gość: laijko Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice IP: *.111.241.217.static.crowley.pl 14.11.08, 15:41
        co się stało z forum? coś nie działa....
    • Gość: neo Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice IP: *.tktelekom.pl 01.10.08, 13:54
      Jestem zainteresowany mieszkaniami z tej inwestycji ale nieco wiekszymi niż te
      proponowane w I etapie. W II etapie będą mieszkania do ok. 104 m kw.
      dwupoziomowe, jednak na stronie internetowej jeszcze nie ma żadnych szczegółów.
      Mają być podobno lada dzień...
    • Gość: były pracownik tel Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 21:52
      telnet to banda oszustów ,lepiej z daleka od nich
      • Gość: lakjko Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice IP: *.111.241.217.static.crowley.pl 14.11.08, 15:38
        co znaczy banda oszustów, bardzo bym chciała usłyszeć jakieś konkretne dowody,
        przykłady, cokolwiek...
        Mam umowę rezerwacyjną z Telnetem i jestem bardzo zadowolona z podejścia w
        biurze....
        • Gość: ??? Re: Osiedle Lokum - Telnet / Nowe Siechnice IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.08, 23:15
          ??? a wiec kim jestes byly pracowniku i czemu oskarzasz dewelopera? Albo dasz
          jakis konkret albo wiecej nie zasmiecaj forum takimi bzdurami !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka