Dodaj do ulubionych

Dębowy park II

IP: 195.117.99.* 27.02.04, 17:26
Może ktoś wie, jak postępują roboty na wspomnianej (DPII) nowej inwestycji
JWC? Jeżeli wybudują, to będę tam mieszkał i ogromnie się z tego cieszę. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: OB Re: Dębowy park II IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.02.04, 12:05
      Witam. Także miałem tam kupić - kupiłem na Bemowie. Niestety DPII nie jest
      narazie nawet ogrodzony :((( Trudno mówić o jakiś postępach.
      Mimo wszystko życzę terminowego oddania

Przyszły lokator Ogrodów Bema JWC
    • Gość: Gunio Re: Dębowy park II IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 18:29
      Te jeśteś niezły luzak.
      Kupiłeś mieszkanie na popierze. Ciekawe ile spóźni się JW. Pewnie z 6 miesięcy.
      PS. Tak pozatym, to fajna lokalizacja
    • Gość: Ania Re: Dębowy park II IP: *.studio.biblpubl.waw.pl / *.biblpubl.waw.pl 01.03.04, 13:27
      Witam serdecznie!Widzę, że będziemy sąsiadami.Z narzeczonym kupiliśmy
      mieszkanie na DPII. Prace jeszcze się nie rozpoczęły, ale ma to nastąpić w
      połowie marca. Nie mogę się doczekać. Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie
      kupno mieszkania w JW, było b. trudną decyzją. Po tym, co przeczytałam w
      internecie na temat tej firmy, włosy stanęły mi dęba na głowie. Myślę jednak,
      że wszystko zależy od inwestycji, a ta wydaje się "trafiona". Sprawdziłam
      wszystko: jest własność ziemi i pozwolenie na budowę, nie powinno więc być
      żadnych problemów. A opóźnienia...cóż zdarzają się każdemu developerowi i
      jestem na to przygotowana. Pozdrawiam!Mam nadzieję,że będziemy w kontakcie
      (również z innymi przyszłymi sąsiadami).
      • Gość: Monique Re: Dębowy park II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 16:05
        Witam, ja tez jestem potencjalnym mieszkancem DPII, dzis dzwonilam do Centrali
        gdzie powiedziano mi, ze jeszcze nie znaja terminu rozpoczecia budowy (nie maja
        harmonogramu), stad moje pytanie jak udalo sie ustalic termin rozpoczecia
        budowy,... ? Jesli mialaby sie rozpoczac w polowie marca bylabym zachwycona..
        ale nie wierze w to..:((
        Ogladalam teren w niedziele (nic sie nie zmienilo... poza zapalikowaniem i
        ogrodzeniem tasma czesci placu, najprawdopodobniej ma tam byc parking dla DPI,
        poki nie wykoncza im parkingow podziemnych.. takie doszly mnie sluchy..)
        Z niecierpliwoscia czekam na informacje ... co dalej:)))
        Pozdrawiam wszystkich sasiadow:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka