Dodaj do ulubionych

zegmarek jesteśmy z Tobą!

29.08.12, 13:52
Marek Obtułowicz - postać w Poznaniu znana i poważana, wieloletni pośrednik, latami się spieraliśmy na tym forum - ma kłopoty.
Prowadzi - oprócz biura nieruchomości - sklep spożywczy - gdzie jest ciągle okradany, przy milczeniu i braku reakcji policji.
Marku - współczuję, trzymam kciuki i trzymaj się!
jeep

www.se.pl/marek-obtulowicz,159858/
Obserwuj wątek
    • fertighaus eeeeee.... 09.09.12, 13:25
      eeee nie wierze, ze to ta sama osoba:), niechaj przemowi!
      • jeepwdyzlu Re: eeeeee.... 10.09.12, 10:38
        ta sama
        pisał, że otwiera sklepik
        i nick i nazwisko sa te same :-)
        jeep
        • papanalepiku To co z agencji nieruchomości w dużym mieście to 10.09.12, 23:19
          już wyżyć się nie da , trzeba pietruszką i czipsami handlować ?? Przecież pośrednicy
          nieruchomości to śpią na pieniądzach.
          • fertighaus Pośrednik w obrocie nieruchomosciami 11.09.12, 09:33
            zaraz, zaraz jaka pietruszka?
            "...Bezczelnie, z uśmiechem na ustach. Po prostu wchodzą do sklepu i kradną - chipsy, batony, soki, lizaki..."
            Ech zycie, jak to mowia 'kazdy orze jak moze......'
            Posrednicy raczej jezdza Ferrari niz sprzedaja lizaki z kiosku, przynajmniej tak wszyscy do tej pory mysleli....
            Ciagle nie wierze, ten sympatyczny Pan z sumiastymi wasami z kiosku to ta sama osoba, znany i szanowany poznanski posrednik i znawca rynku nieruchomosci, ktorego wypowiedzi czytalam na forum. Czyzby hobbystycznie dorabial na boku (bogacze maja rozne dziwactwa...)? To jakis zart musi byc.

Więcej
            www.se.pl/marek-obtulowicz,159858/
            papanalepiku napisał:

> już wyżyć się nie da , trzeba pietruszką i czipsami handlować ?? Przecież pośre
            > dnicy
            > nieruchomości to śpią na pieniądzach.
            • jeepwdyzlu pośrednicy to dno kompletne 11.09.12, 10:11
              ach
              ale z Was snoby
              jak ktoś ma mały sklepik to nie zasługuje na wasz szacunek?
              jak nie masz biura fll wypas to znaczy, że twoje opinie są gów no warte?
              masakra
              co się z wami porobiło????
              żeby było jasne: nie mam małego sklepiku, mam kilka aut , to którym jeżdżę kosztowało ponad 20o tys i to ma oznaczać, że w sporach z zegmarkiem ja miałem rację????
              Tak, ten miły Pan to zegmarek. Specjalista od nieruchomości.
              A dziś - właściciel sklepu.
              Nie prosi was o jałmużnę ani nie pobiera lewego szmalu ze skarbu państwa.

ku rwa żałuję , że założyłem ten wątek - jesteście obleśni
              jeep
              • fertighaus Re: pośrednicy to dno kompletne 11.09.12, 11:37
                Nie ma co sie denerwowac, szacunek dla kazdego kto nie kradnie, to oczywiste.

Zawod posrednika (tez juz nie dzialam) urosl w naszych rozmowach do rangi zawodu lekarza czy prawnika, stad zdziwienie. To jakby lekarz noze sprzedawal po domach, po godzinach. Ok, ale ciagle smieszne:).
                A podejrzewam, ze gosc moze wyciagac teraz wiecej niz nie jeden posrednik:). Przynajmniej pewniejszy zarobek niz niepewne miliony.

A troche humoru i luzu nie zaszkodzi:):)

jeepwdyzlu napisał:

> ach
                > ale z Was snoby
                > jak ktoś ma mały sklepik to nie zasługuje na wasz szacunek?
                > jak nie masz biura fll wypas to znaczy, że twoje opinie są gów no warte?
                > masakra
                > co się z wami porobiło????
                > żeby było jasne: nie mam małego sklepiku, mam kilka aut , to którym jeżdżę kosz
                > towało ponad 20o tys i to ma oznaczać, że w sporach z zegmarkiem ja miałem rac
                > ję????
                > Tak, ten miły Pan to zegmarek. Specjalista od nieruchomości.
                > A dziś - właściciel sklepu.
                > Nie prosi was o jałmużnę ani nie pobiera lewego szmalu ze skarbu państwa.
                >
                > ku rwa żałuję , że założyłem ten wątek - jesteście obleśni
                > jeep
                • jeepwdyzlu Re: pośrednicy to dno kompletne 12.09.12, 08:38
                  A troche humoru i luzu nie zaszkodzi:):)
                  -------------
                  masz rację
                  przepraszam
                  jeep
              • papanalepiku Sam jestes obleśny, rzucając mięsem bez powodu, 11.09.12, 18:05
                dedektywie w dyzlu.
    • fertighaus szkoda, ze zegmarek sie nie odezwal:( 14.09.12, 22:04
      w koncu watek o nim, nie jest juz aktywny na forum?
    • fertighaus Re: zegmarek jesteśmy z Tobą! 15.11.12, 19:14
      a swoja droga jak obejrzalam to wszystko to trudno sie z chlopem nie zgodzic, prowadz tu jakis internes, gdzie bezkarne lajzy i zlodzieje wokol:(, ciekawe czy jest aktywny jako posrednik?
      • zegmarek Re: zegmarek jesteśmy z Tobą! 11.03.13, 02:41
        Długo się zastanawiałem czy dopisać komentarz do tego wątku.
        Od dłuższego czasu nie udzielam się już na tym forum. Dlaczego ? Zapewne brakło by miejsca na wytłumaczenie.
        Tak w skrócie - to nie odpowiada mi poziom.
        Kiedy parę lat temu brałem czynny udział w tworzeniu tego forum, miałem nadzieję ,że będzie to platforma budująca porozumienie między pośrednikami a klientami. Tak się nie stało, a poziom merytoryczny i kulturalny faktycznie często jest na poziomie handlu pietruszką.
        Jak widać na niektórych moich filmikach jestem człowiekiem , który kiedy potrafi używać w przypadkach koniecznych mocnej "łaciny" ale nigdy nie użyłem mocnego słownictwa na forum. Zawsze szczyciłem się i szczycę ,że mój podstawowy zawód to pośrednik.
        Dlatego swoje wątki zacząłem podpisywać własnym nazwiskiem. Zapewne nie zawsze miałem rację ale nie wstydziłem się swojego zdania i swojego zawodu.
        Co do sklepu to nikt uważnie nie oglądał. Miałem nie jeden a sieć pięciu sklepów MIKRUS. Miał to być biznes mojego syna, który jednak wybrał karierę zawodowego żołnierza. A ja postanowiłem powoli likwidować sklepy. Ten na Głogowskiej trzymałem z sentymentu bo był pierwszym sklepem.
        Miałem też dość dużo czasu ponieważ w pośrednictwie obsługuję klientów tylko z polecenia i na wyłączność. Nie musiałem więc biegać za jakimiś umowami otwartymi i stać w kolejce do jednego mieszkania.
        Obecnie Też wykonuję ten zawód chociaż bardziej jestem vlogerem internetowym.
        Mam kanał rozrywkowy - zegmarek
        kanał społeczny szeryfinternetu
        kanał o nieruchomościach Marek Obtułowicz

Pozdrawiam
        Marek Obtułowicz pośrednik licencja zawodowa 2006

• fertighaus Re: zegmarek jesteśmy z Tobą! 23.03.13, 08:49
          Fajnie, ze sie odezwales i szacunek za to, ze zrezygnowales z anonimowosci.
          • zegmarek Re: zegmarek jesteśmy z Tobą! 23.03.13, 08:58
            Dziękuję i pozdrawiam

Marek Obtułowicz
      • jeepwdyzlu Re: zegmarek jesteśmy z Tobą! 14.10.13, 18:47
        Dramat
        j.
        • laura988 Re: zegmarek jesteśmy z Tobą! 14.10.13, 18:58
          cytat z powyższego postu pana Marka

"Od dłuższego czasu nie udzielam się już na tym forum. Dlaczego ? Zapewne brakło by miejsca na wytłumaczenie.
          Tak w skrócie - to nie odpowiada mi poziom.
          Kiedy parę lat temu brałem czynny udział w tworzeniu tego forum, miałem nadzieję ,że będzie to platforma budująca porozumienie między pośrednikami a klientami. Tak się nie stało, a poziom merytoryczny i kulturalny faktycznie często jest na poziomie handlu pietruszką. "

jak to dziś czytam, to nie pusty śmiech ogarnia
    • jz01 Re: zegmarek jesteśmy z Tobą! 14.10.13, 22:24
      gość od nadmiaru przeżyć musiał się pogubić - może ktoś go wrobił?... szkoda, bo szczerze mu współczułem za sklepy, teraz też będę... żeby tylko nic sobie nie zrobił.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka