e-kraajanka 30.11.06, 19:51 Dom przepiękny - choć na żywo jest jeszcze piękniejszy. Trzymam kciuki Asiu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek BiUWIDEOURL Podgląd Opublikuj
redakcja Re: Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kaud 04.12.06, 08:32 Nie chcemy w przyszłości zostać posądzeni o stronniczość lub złą interpretację Waszych komentarzy. W związku z tym prosimy o rozpoczynanie wątków od słów ”TAK” lub ”NIE” w celu wyrażenia swojego poparcia lub dezaprobaty. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.olimpias Re: Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kaud 04.12.06, 19:44 Nie podoba mi się, jak dla mnie mała graciarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
jerrykot1 Re: Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kaud 06.12.06, 08:46 TAK ma w sobie klimat takiego staroświeckiego mieszkania babci, jakie pamietam z dzieciństwa, choć wiem, że wlaścicielka młoda. Podoba mi się! Odpowiedz Link Zgłoś
mychka Re: Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kaud 16.12.06, 15:45 NIE dom rzeczywiście ciepły i przytulny ale przypomina rzeczona wyżej graciarnię. a z kolei łazienka - ta z wanną - trąci świeżutkim katalogiem z ceramiką - nic oryginalnego. No i zieleń - duzo jej i to duży plus ale chalotyczna i bez pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek1605 Re: Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kaud 01.01.07, 19:26 Nie, ładne detale, całość nieciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
susanitta Re: TAK 29.01.07, 08:05 Dom z duszą równie ciekawy jak jego właścicielka. Pełen ciekawych i wesołych szczegółów. Trzymam kciuki Asiu! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzazuzazuza TAK 06.12.06, 14:34 Domowo, przytulnie, ciekawie... Duzo ciekawych detali, ale nie czuc przesytu... Odpowiedz Link Zgłoś
jasyr30 Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kauder 06.12.06, 14:55 Jak dla mnie nie podoba mi sie ,nie moj klimat tyle tam tych ozdóbek. Odpowiedz Link Zgłoś
gosik651 Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kauder 06.12.06, 16:30 Generalnie bardzo ladny,jedynym elementem absolutnie nie pasujacym do calosci koncepcji urzadzenia tego przytulnego domu jest ta wymalowana papuga-szczyt kiczu Odpowiedz Link Zgłoś
jlo4 Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kauder 06.12.06, 20:36 NIE, NIE MÓJ STYL! Odpowiedz Link Zgłoś
bingo44 Nie !!!!!! 06.12.06, 21:22 Co to za składowisko rupieci, poutykanych po wszystkich kątach ?! Posprzątać, a potem się oceni. Odpowiedz Link Zgłoś
madzikf Re: Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kaud 06.12.06, 22:43 tak. bez tluamczenia dlaczego :) Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kaud 07.12.06, 11:28 Pomimo, że parę drobiazgów mnie razi jestem na: TAK Odpowiedz Link Zgłoś
greyson31 Re: Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kaud 07.12.06, 13:34 Nie. Starocie śliczne, ale bez ładu i składu. Papuga, schody to kicz i beznadziejny gust. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bingo44 Re: Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kaud 07.12.06, 13:54 greyson31 napisała: > Nie. > Starocie śliczne, ale bez ładu i składu. > Papuga, schody to kicz i beznadziejny gust. Zgadzam się co do staroci, papugi, kiczu. Dodam jeszcze przesyt wszystkiego, wołające o pomstę do nieba obrazy, a raczej ich lokalizacja nad zlewozmywakiem i ubikacją, napaćkaną ozdobami kuchnię, sztuczny kwiat nawet w filodendronie itp. Ale za diabła - schodów nigdzie nie widzę. Ślepym czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
greyson31 Re: Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kaud 07.12.06, 14:23 bingo44 napisał: > Zgadzam się co do staroci, papugi, kiczu. Dodam jeszcze przesyt wszystkiego, > wołające o pomstę do nieba obrazy, a raczej ich lokalizacja nad zlewozmywakiem > i ubikacją, napaćkaną ozdobami kuchnię, sztuczny kwiat nawet w filodendronie > itp. > Ale za diabła - schodów nigdzie nie widzę. Ślepym czy co ? Bo tu schodów askak1 nie pokazali, ale widziałam w innym watku. Za przeproszeniem "radosna twórczość nawiedzonego artysty " Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Re: Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kaud 07.12.06, 13:41 TAK Dom z duszą, jest w nim i historia i życie :-) Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
la.mujer.loca Re: Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kaud 07.12.06, 23:54 Tak Odpowiedz Link Zgłoś
a_lucka Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kauder 08.12.06, 15:23 Ja tez popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
lico5 Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kauder 08.12.06, 22:24 TAK TAK.....obejrzalam wszystkie propozycje konkursowe,uwazam to mieszkanie jako jedyne ktore ma w sobie cieplo..dusze... i jak napisala jedna z osob na forum historie,osobiscie nie lubie przebywac w mieszkaniach tzw.zimnych mam uczucie jakbym zdawala mature...W mieszkaniu Pani Asi az sie prosi o wyciszenie i odpoczynek osoby tam przybywajacej.GRATULACJE Odpowiedz Link Zgłoś
yarosh25 Prezentacja konkursowa - dom Pani Joanny Kauder 08.12.06, 22:59 Nie podoba mi się to mieszkanie,detale niezłe ale mam wrazenie ze to mieszkanie babci a nie współczesne, za dużo wszystkiego.Wiem ze to dylemat zbieraczy zeby nie przeładowac a pokazać wszystko co się kupiło. Odpowiedz Link Zgłoś
20toja06 TAK - dom Pani Joanny Kauder 13.12.06, 12:39 Rażą mnie pewne drobiazgi (np. sztuczne kwiatki w żywych doniczkowych roślinach, plastkiowy biały kontakt na ścianie w salonie). Nie podoba mi się papuga na ścianie i WC - zupełnie nie pasuje do reszty mieszkania, jest bezbarwne, takie zwykłe. Reszta mi się podoba, lubię starocie i różne drobiazgi. Nie razi mnie ich nagromadzenie. Choć muszę przyznać, że w kuchni troszkę tego za dużo i troszkę mi przeszkadza pomieszanie fajnych staroci z nowymi rzeczami, czasem tandetnymi. Ale jest to mieszkanie z "duszą". Widać, że właścicielka włożyła w nie własną inwencję, a nie tylko poszła do sklepu i kupiła meble. Odpowiedz Link Zgłoś
across Re: tak 13.12.06, 22:30 Zdecydowanie na NIE. Za dużo wszystkiego, najbardzie rażą zlekka kiczowate obrazy w liczbie " zbyt wiele" Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: tak 14.12.06, 19:52 across napisała: > Zdecydowanie na NIE. Za dużo wszystkiego, najbardzie rażą zlekka kiczowate > obrazy w liczbie " zbyt wiele" one nie są "lekko kiczowate" one są super kiczowate i to własnie cały ich urok jest. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: 17.12.06, 11:35 aha, były drobne wątpliwosci moje "re:tak" w tytule powyzej było tylko re. i odpowiedz na to co napisał ktos wyżej nie było to oddanie głosu ani na tak ani na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
babazygmunta Tak 14.12.06, 13:36 Chociaż zupełnie nie mój styl, ale może ja nie mam tyle odwagi. Gratuluję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemnanie Re: nie 14.12.06, 18:49 tak za inwencje. w pedzie do urzadzania mieszkan na modle akurat modna - plus za odwage. wnetrze wyraziste, niebanalne, swojskie i zamieszkale przez ludzi. mila mieszaninka :) mnozna tu sobie przysiasc i nie chciec wyjsc bo i ogladac jest co jakby ktos sie uparl:) Odpowiedz Link Zgłoś
jestemnanie Re: nie 14.12.06, 18:49 liczcie na tak oczywiscie bo pod nie sie wpisalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
anette444 TAK 15.12.06, 10:05 Mimo kilku zgrzytów (papuga i coś tam jeszcze) zdecydowanie tak. Wolę to niż nudne w swej poprawności wnętrza prosto z wystawy sklepowej. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
pampaluna tak :) 15.12.06, 12:34 Wnętrze z duszą. Podoba mi się szczególnie kuchnia, pewnie dlatego, że w jakis sposób podobna jest do mojej (klimatem). Może nie wszystko do końca pasuje ale widać że właścicielka miała pomysł i starała sie być konsekwentna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ol69 NIE 15.12.06, 14:30 Ogolnie graciarnia. Kuchnia to jakies pomieszczenie niczym z koszmaru sennego, ze nie wspomne o kiczowatej papudze i slodkopierdzacej zaslonce, powieszonej przy tym ptaku. Salon sprawia wrazenie dusznego (takie wrazenie na mnie wywieraja pomieszczenia wypelnione po brzegi starzyzna - takze udawana - i kiczem. Przykro mi, ale nie jestem w stanie zaglosowac inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: NIE 20.12.06, 09:28 NIE Straszny bałagan formy i treści-z każdego stylu coś.Skrzynia jako stół super pomysł ale w zestawieniu z tym okropieństwem naokoło-dramat.Nie wytrzeymałabym nawet minuty w tym mieszkaniu.Zagracone,w guscie fatalnym.Łazienka murowana jak MAlbork a do tego te drzwiczki jak z mebli kuchennych.Dla mnie koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla_x Tak 15.12.06, 14:52 przymykam oko na papugę, która nastraszyła mnie ze ściany, najbardziej podoba mi się kuchnia (aczkolwiek ilością gadzetów można by zagospodarować kilka takich kuchni) Odpowiedz Link Zgłoś