Dodaj do ulubionych

Fotele biurowe

17.01.13, 15:50
Chcę kupić w najbliższym czasie fotel biurowy a właściwie dwa i słyszałam dobre opinie o akracing, że mają dobry towar i dobre ceny. Może ktoś polecić jeszcze tą firmę?
Obserwuj wątek
    • karo0112 Re: Fotele biurowe 22.02.13, 21:21
      Ostatnio miałam ten sam problem i skierowałam to pytanie do kilku znajomych fizjoterapautów i polecili mi krzesła firmy Spinalis. Jest rzeczywiście nieco drogie, ale warte swojej ceny bo wreszcie po całym dniu pracy przed komputerem nie czuję bólu pleców i karku wręcz przeciwnie czuję się jakbym wróciła ze spaceru. Polecam!!!
      • japanka2 Re: Fotele biurowe 25.11.13, 17:40
        O, nigdy bym nie wpadła na to żeby o radę co do wyboru fotela spytać fizjoterapeutę, ale to faktycznie może być dobry pomysł, bo w sumie kto wie lepiej na czym sie powinno siedzieć jak nie ekspert od zdrowia:)
        Przeglądałam sobie dzisiaj różne fotele z netu, min w www.centrumkrzesel.pl/ , ale w sumie to wszędzie jest taki wybór, że człowiek staje i sam już nie wie co kupić i na co patrzeć. Rzeczywiście spytam swojego lekarza najpierw (znajomego od rehabilitacji mam, więc cóż szkodzi)
    • 5abakus Re: Fotele biurowe 18.06.13, 13:54
      Według mnie nie ma się nad czym zastanawiać. Dobrą ofertę ma firma Metalica. Polecam fotele biurowe . Jest duży wybór tapicerek.
    • gorczyca5 Re: Fotele biurowe 31.07.13, 22:53
      Fotele biurowe muszą być wygodne i reprezentacyjne.Spójrz na ofertę Gala Colezione oprócz wygody oferują dodatkowe funkcje typu sensor rozkładania fotela
    • bollo3 Re: Fotele biurowe 16.05.14, 16:18
      Ja polecam firmę Ar-Team, a właściwie pracownię architektów. Mają profesjonalne, bardzo wysokiej jakości sprzęty niezbyt drogie. www.arteam.pl/aktualnosci/krzesla-fotele-biurowe/
      Ja polecam, jako wieloletni użytkownik!
      • luisgaravito Re: Fotele biurowe 30.05.14, 11:32
        A ja właśnie siedzę na takim fajnym fotelu ergonomicznym nawet nie jakiegoś określonego brandu i wszystkim szczerze mogę polecić :)
          • yoda-jedi Re: Fotele biurowe 02.09.14, 16:02
            Chyba najwygodniejszy fotel na rynku:
            www.atakdesign.pl/pl/p/product/480
            Oprócz standardowych regulacji także możliwość doboru siły niezbędnej do wychylenia oparcia, możliwość skrócenia i wydłużenia siedziska itp. Oddychająca tkanina zapewnia wysoki komfort nawet w upalne dni. Siedzę na nim już kilka lat - codziennie. Pierwszy fotel, na którym nie muszę się wiercić, by nic mnie nie bolało.
    • janek813 Re: Fotele biurowe 26.08.14, 23:05
      Fajne też mają w Ceramika Design, ale nie wiem jakiej firmy...
    • domdlawroga Re: Fotele biurowe 12.10.14, 20:19
      jeśli poczekasz do jutra przeslę Ci namiar do foteli, które chłopak zakupił do firmy. Są świetne, moge przesłac tez fotki. Mają full opcji jesli chodzi o regulację. znajomi nam polecili tę firme, ale nie pamietam nazwy.
    • domdlawroga Re: Fotele biurowe 17.10.14, 15:40
      podaję nazwę krzeseł biurowych, które mamy i są super: Lazo firma Profim
    • mmarian80 Re: Fotele biurowe 18.11.14, 08:57
      Zobacz sobie tutaj - ergopoint.pl/16-fotel-ergonomiczny Mają spory wybór krzeseł z limitem 120 kg. Mam 2 m i 100 kg wagi i polecam te krzesełko Futura 3 - można siedziec długo bez bólu pleców, a jednoczesnie jest na tyle wysokie, że nie mam nóg pod brodą jak w innych modelach;)
    • modnewnetrze.pl Re: Fotele biurowe 06.02.15, 18:12
      Zapraszamy na naszą stronę internetową oraz do siedziby naszej firmy we Wrocławiu.

Specjalizujemy się w aranżacji oraz wykończeniu powierzchni biurowych.

W ofercie naszej firmy znajdą Państwo takie produkty jak:

Meble Biurowe
      Krzesła Biurowe
      Fotele Obrotowe
      Lady Recepcyjne
      Meble Nowoczesne

Współpracujemy z takimi markami jak:
      SItag
      Profim
      Bejot
      Maro...

Zapraszamy na stronę; www.modnewnetrze.pl
    • peter_parker777 Re: Fotele biurowe 25.02.22, 16:30
      A może fotel do biura ale taki wypoczynkowy? Proszę popatrzeć jakie cudo. Wykonany z litego drewna, z grubych belek i poduch z eko skóry. Fotel rustykalny drewniany może być oczywiście zrobiony na wymiar.
    • monday1 Re: Fotele biurowe 28.02.22, 11:40
      Nie znam tej firmy akracing, ale ja kupiłam swój fotel biurowy w sklepie internetowym, poleciła mi znajoma i jestem bardzo zadowolona. www.resmar.pl/product-pol-31639-Fotel-gamingowy-Gear-Alpha-czarno-czerwony.html. Niby to dedykowany fotel gamingowy,. ale do długiego siedzenia przed komputerem idealny. Zobacz sobie, ja polecam bardzo :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka