Dodaj do ulubionych

esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE

09.01.09, 23:45
Witam,
ktoś z Pańśtwa robił zakupy wanny, kabin, umywalek, muszli etc w
sklepach internetowych poza polską? chodzi o markę Villeroy & Boch.
szukam takich sklepów a chciałbym zacząć od sprawdzonych
dziękuję z góry
Obserwuj wątek
    • zaczynamremont Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE 11.01.09, 22:55
      podaj do siebie namiary
      • Gość: RT Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE IP: 79.191.17.* 12.01.09, 08:41
        A jesli można widzieć to czemu tak wystrzegasz sie tych produktów z Polskich
        sklepów? Czy w PL jest inny Villeroy&Boch???
        • zaczynamremont Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE 12.01.09, 10:35
          myślę że może jest tam taniej.
          a czy jest się czego bać kupując w polskich sklepach?
        • trypel Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE 13.01.09, 09:04
          Gość portalu: RT napisał(a):

> A jesli można widzieć to czemu tak wystrzegasz sie tych produktów z Polskich
          > sklepów? Czy w PL jest inny Villeroy&Boch???

Raczej kwestia dostepności.
          V&B ma zwykle bardzo długi termin realizacji zamówień a dystrybutorzy na
          zachodzie przyzwyczaili sie do tego i trzymają stany w nietypowych produktach.
          • Gość: lw Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 11:41
            A jaka kolekcja Cię interesuje?
            • trypel Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE 13.01.09, 12:43
              mnie żadna ale na płytki fire&ice czekałem swojego czasu ponad 3 msc
              • Gość: Marek Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:53
                Szanowny DE jeśli w jakiś sposób współpracujesz z firmą o której mówisz to
                powinieneś wiedzieć że inaczej sie pisze ich adres :)

Pozdrawiam

www.sanitariaty.pl
                • zaczynamremont Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE 13.01.09, 21:44
                  jaki to jest adres bo w rzeczy samej ten podany przez DE "nie chodzi"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka