zaczynamremont 09.01.09, 23:45 Witam, ktoś z Pańśtwa robił zakupy wanny, kabin, umywalek, muszli etc w sklepach internetowych poza polską? chodzi o markę Villeroy & Boch. szukam takich sklepów a chciałbym zacząć od sprawdzonych dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek BiUWIDEOURL Podgląd Opublikuj
zaczynamremont Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE 11.01.09, 22:55 podaj do siebie namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RT Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE IP: 79.191.17.* 12.01.09, 08:41 A jesli można widzieć to czemu tak wystrzegasz sie tych produktów z Polskich sklepów? Czy w PL jest inny Villeroy&Boch??? Odpowiedz Link Zgłoś
zaczynamremont Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE 12.01.09, 10:35 myślę że może jest tam taniej. a czy jest się czego bać kupując w polskich sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE 13.01.09, 09:04 Gość portalu: RT napisał(a): > A jesli można widzieć to czemu tak wystrzegasz sie tych produktów z Polskich > sklepów? Czy w PL jest inny Villeroy&Boch??? Raczej kwestia dostepności. V&B ma zwykle bardzo długi termin realizacji zamówień a dystrybutorzy na zachodzie przyzwyczaili sie do tego i trzymają stany w nietypowych produktach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lw Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 11:41 A jaka kolekcja Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE 13.01.09, 12:43 mnie żadna ale na płytki fire&ice czekałem swojego czasu ponad 3 msc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 12:53 Szanowny DE jeśli w jakiś sposób współpracujesz z firmą o której mówisz to powinieneś wiedzieć że inaczej sie pisze ich adres :) Pozdrawiam www.sanitariaty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zaczynamremont Re: esklepy z Villeroy & Boch na terenie UE 13.01.09, 21:44 jaki to jest adres bo w rzeczy samej ten podany przez DE "nie chodzi" Odpowiedz Link Zgłoś