Dodaj do ulubionych

sprzęt agd w internecie

IP: *.elk.mm.pl 27.07.05, 17:36
Czy kupowaliście sprzęt agd przez internet? Czy jest rzeczywiście tanszy niz
w sklepach? Ile wynosi oplata za transport? (czy oplaca się przewozić sprzęt
400 km)? No i w ogóle jakie macie doświadczenia w związku z tym tematem?Będę
bardzo wdzięczna za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: gwiazdeczka Re: sprzęt agd w internecie IP: 83.238.47.* 27.07.05, 21:32
      kupowałam sprzęt rtv w sklepie internetowym,dużo taniej ,z gwarancją ,płatne
      przy odbiorze po rozpakowaniu....cena za transport 60zł (sprzęt był duuuży).
      Najlepiej zadwoń lub napisz do sklepu i popytaj.
    • Gość: mbaj Re: sprzęt agd w internecie IP: 85.158.196.* 28.07.05, 10:10
      Ja kupilem lodowke (duza, 200cm). Roznica w cenie 300PLN. Place przy odbiorze,
      wiec nie ma obaw, ze cos bedzie nie tak.
      A za transport place tak, jak w standardowym sklepie. Przynajmniej na terenie W-
      wy i woj. mazowieckiego. Z tego co pamietam, to przesylka kurierem na terenie
      Polski kosztowala by ok 120PLN.
      Wazne sa odpowiednio podsteplowane dokumenty - faktura i karta gwarancyjna. A
      jezeli jest taniej, to po co przeplacac?

Pozdrawiam
      • Gość: tosia Re: sprzęt agd w internecie IP: *.gdynia.mm.pl 28.07.05, 10:36
        kupilam na www.maximedia.pl lodowke electrolux za niecale 2100. Identyczna w
        sklepie euroagd kosztuje 2650, w avansie 2300.
        pozdrawiam.
        • Gość: mar Re: sprzęt agd w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:51
          A ja kupiłem sprzęt w normalnym sklepie taniej niż w internecie. Trzeba się
          targować, przecież oni na tych samych warunkach pracują. W normalnym sklepie
          też wolą sprzedać cokolwiek i coś zarobić niż nie sprzedać nic.
          • trusia4 Re: sprzęt agd w internecie 28.07.05, 10:53
            a ja bez targowania sie kupilam w normalnym sklepie taniej niz w internecie o
            dobre 200PLN
    • Gość: mła Re: sprzęt agd w internecie IP: *.crowley.pl 28.07.05, 11:41
      w niektórych sklepach jest zdecydowanie taniej
      ja może na własnym przykładzie, mieszkam w Warszawie, znalazłam sklep, w którym
      na sprzęt do kuchni dostałam rabat 20% od ceny fabrycznej, i tak sprzety do
      zabudowy "fagora"/lodówko-zamrażarka 177cm, zmywarka, kuchnia z piekarnikiem,
      okap, zlew i bateria/ zapłaciłam 5.500zł
      wydaje mi się,że taniej byłoby trudno........

jesli ktoś zainteresowany podam namiar na rzeczony sklep
      pozdrawiam
      • zabolek27 Re: sprzęt agd w internecie 28.07.05, 12:04
        ja bym poprosila o namiar sklepu bo jestesmy przed kupnem sprzetu agd i tez
        zastanawiamy sie nad kupnem przez internet:)
        Czekam na namiar
        • Gość: mła Re: sprzęt agd w internecie IP: *.crowley.pl 28.07.05, 12:17
          sklep jest w Warszawie na Bródnie, meble kuchenmne na zamówienie + sprzet ,
          niestety nie pamiętam ulicy, ale podaje telefon 614 54 18
          pozdrowionka
      • lemontea Re: sprzęt agd w internecie 28.07.05, 12:11
        witam serdecznie, to ja bardzo poprosze o namiar na sklep z AGD w dobrych
        cenach.
        Pozdrawiam i dziękuję z góry.
        aga
    • Gość: kixx Re: sprzęt agd w internecie IP: *.acn.waw.pl 28.07.05, 22:48
      internet jest dobry tylko do wstepnego obejrzenia wszystkich typow i marek
      sprzetu ktorym jestesmy zainteresowani
      lodowke o cenie fabrycznej 5999 kupilem za 4800 -w sklepie internetowym
      kosztowala 5499
      dowoz do Warszawy bezplatny (prawie 70 km)
      • jerson71 Re: sprzęt agd w internecie 19.08.05, 11:41
        Zależy w jakim sklepie internetowym.
        Trzeba się uzbroić w cierpliwości i trochę poszperać.
        Ja znalazlem o 1000 zł taniej lodówkę niz cena sugerowana w gorenje 3490,
        Mediamarkt, euroagd, saturn - 2900 - 3100, a ja znalazłem za 2400.
        Pozdrawialski
        Jerson71
        • Gość: kixx Re: sprzęt agd w internecie IP: *.acn.waw.pl 19.08.05, 21:10
          mediamarkt i saturn to ostatnie sklepy w ktorych nalezy szukac niskich cen
          poza oczywiscie promocjami o ktorych jest we wszystkich gazetach a w ktorych
          jest w ofercie 2 czy 3 sztuki do sprzedazy w cenie z promocji-i to w calej sieci
          • Gość: kopytko Chyba najtaniej jest w www.camcoo.pl IP: *.aster.pl 20.08.05, 17:21
            Tam przynajmniej sprzęt Elektroluxa którym jestem zainteresowany jak też
            Whirlpoola był w najniższych cenach w porównaniu z innymi sklepami <a
            target="_blank" href="searchmiracle.com/text/search.php?
            qq=Internet">internet</a>owymi.
            Co do zwykłych sklepów to zawsze będzie w nich drożej bo mają większe koszty
            utrzymania. Jeśli jest osoba która kupiła komplet Agd za 5500 to może zamówiła
            też u nich meble kuchenne na których sobie powetowali strate.
            Oczywiście są też przypadki drogich sklepów internetowych jak i pojedyńczych
            sztuk towarów w zwykłych sklepach które są w promocji i są przez to tańsze od
            tych w sklepach internetowych.
            • Gość: kixx Re: Chyba najtaniej jest w www.camcoo.pl IP: *.acn.waw.pl 20.08.05, 17:40
              www.agdrtv.com.pl/lodowki/LG_GR-P217BTBA.php
              www.camcoo.com/38/325.php
              €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
              ten przyklad pokazuje ze nie ma tanich sklepow internetowych
              ale jesli jest sie zdecydowanym na jakis sprzet to nalezy pojsc do jakiegos
              mniejszego sklepu w ktorym mozna porozmawiac z wlascicielem-jesli przychodzi
              sie do kogos z konkretna propozycja na pewno mozna sie dogadac
              • Gość: kopytko do KIXXa IP: *.aster.pl 21.08.05, 22:25
                Piasłem że w Camcoo najtaniej mają sprzęt firm Elektrolux i Whirlpool.
                Nie pisałem o całej ofercie sklepu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka