evitka83 15.03.14, 13:40 Witam Mam pytanie odnośnie kompleksoweko sprzatania domu. Ile kosztuje taka usługa? Mycie okiem ogólnie porządki wiosenne całego domu! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z.krysia Re: KOmpleksowe sprzątanie domu! 24.05.14, 14:53 Koszt takiego sprzątania głownie uzależniony jest od powierzchni domu czy mieszkania, chociaż niektóre firmy uzależniają go od czasu sprzątania lub rodzaju wykonywanych czynności. Długo szukałam firmy oferującej jak najniższą stawkę za metr kwadratowy. Zdecydowałam się ostatecznie na Błysk pol i muszę się przyznać, że nie żałuję. Sprzątają wszystko: myją okna, odkurzają, opróżniają pojemniki na odpady, ścierają kurze i ogólnie przykładają się do swojej pracy. Nie chcę tu specjalnie jakoś reklamować kogokolwiek ale poprostu jestem bardzo mile zaskoczona. Jakby ktoś potrzebował to tu jest ich strona blyskpol.pl Odpowiedz Link
sprzatanie-w-warszawie Re: KOmpleksowe sprzątanie domu! 04.12.14, 19:30 Ja polecam polską firmę preparat do szyb i luster polskiej firmy Plastmal. Przetestowałam ten produkt w swojej firmie sprzatającej www.sprzatanie-w-warszawie24.pl . Muszę przyznać że moi klienci są zadowoleni z efektu jaki ten preparat pozostawia. Preperat świetnie sprawdza się rownież do czyszczenia telewizorów, ekranów laptopów czy ekranów na telefonie Odpowiedz Link
white_cloud_0 Re: KOmpleksowe sprzątanie domu! 26.03.15, 20:17 Generalnie zależy to od rejonu Polski, metrażu domu i zakresu prac jakie będą wchodziły w sprzątanie. Moja firma zawsze umawia się na indywidualną, darmową wycenę. Jest też opcja wynajęcia gosposi w cenie 25 zł za godzinę i zlecenie jej zakresu prac - w ile godzin się ze wszystkim wyrobi tyle pieniędzy się należy Zapraszam na beautifulspace.pl by obejrzeć cennik i skorzystać np. z formularza kontaktowego. Odpowiedz Link
malles9264 Re: KOmpleksowe sprzątanie domu! 26.10.15, 10:33 To zalezy kto co uwaza za kompleksowe. Dla jednych to tylko kurze i umycie podlog a dla innych to gruntowne czyszczenie. Koszt takiej uslugi szacuje sie w granicach 4-5zł/m2. Zakresy opisane czytelnie sa tutaj beautifulspace.pl/jednorazowa-usluga-sprzatanie Odpowiedz Link
beautifulspace Re: KOmpleksowe sprzątanie domu! 23.01.16, 10:55 Polecam sprawdzić zakresy i ceny Sprzątania mieszkań i domów Odpowiedz Link
p_nowicka Re: KOmpleksowe sprzątanie domu! 17.10.16, 14:15 Ja z kolei polecam nową firmę moppy.pl, która działa we Wrocławiu. Pełen profesjonalizm, szybki czas reakcji (do 2 dni od złożenie zamówienia), oraz co najważniejsze możliwość zamówienia sprzątania online. Ceny od 25zł/h,więc są atrakcyjne. Polecam www.moppy.pl Odpowiedz Link
k_krzychu85 Re: KOmpleksowe sprzątanie domu! 15.11.16, 08:53 Sprawdzałam opinie o Moppy.pl i widziałam same dobre. Mają fajne ceny i zakres usług. Myślę, że zamówie przed świętami ich usługi. Odpowiedz Link
firmasprzatajacahom Re: KOmpleksowe sprzątanie domu! 16.11.16, 13:47 Nie będę ściemniać i opowiadać od niby klienta Powiem wprost.Mam firmę sprzątającą,i jestem dumna z jakośći sprzątania moich pracowników. Rzetelnie podchodzę do rekrutacji,szkolę robię badania lekarskie\z sądu i dopiero wtedy dopuszczam dziewczyn do pracy. Niby się wydaje a tam,sprzątanie,kto nie potrafi.. Ale jednak okazuję się że nie każdy potrafi,czasem Panią po prostu brakuję chęci do sumiennego wykonywania pracy,ja znalazłam wyjście. Teraz mam najrzetelniejszą ekipę. Za Pomocą profesjonalnych środków które dobieramy indywidualnie do każdej powierzchni i nowoczesnych urządzeń i ściereczek potrafimy zrobić cudo! Mieszkanie po remoncie?budowie? czy wynajmie? Żaden problem,wyczyścimy to! Także zajmujęmy się cyklicznym sprzątaniem Biur,Mieszkań,Domów,Wspólot mieszkaniowychi td. Myjemy okna,witryny,Czyścimy wykładziny. Serdecznie zapraszam do skorzystania z usług mojej firmy. Alina Rubanovska Firma sprzątająca House of Maids, Poznań Odpowiedz Link
exgame Re: KOmpleksowe sprzątanie domu! 08.12.16, 12:28 A to zależy od konfiguracji jaką sobie wybierzesz. Niektóre firmy posiadają takie kalkulatory cen na stronach, więc myślę że najlepiej będzie w takim miejscu sprawdzić. Przykład: www.czystoszybko.pl Odpowiedz Link