agapitt 24.09.12, 15:43 Zapraszam do zapoznania się z bogatą ofertą profesjonalnych, używanych maszyn czyszczących z gwarancją. Maszyny dostępne są w okazyjnych cenach. Pełna oferta na stronie : agapit.pl/sprzedaz-i-wynajem-maszyn-uzywanych/wszystkie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobramama1988 Re: Używane maszyny czyszczące z gwarancją 29.09.14, 23:39 Ja polecam firmę www.zamiatarki-rcm.pl/ dobre ceny, duży wybór. Odpowiedz Link
dare-k33 Re: Używane maszyny czyszczące z gwarancją 04.11.15, 19:37 Ja znalazłem stronę gdzie masz duży wybór maszyn do czyszczenia i to w całkiem niezłych cenach, tutaj macie link, szorowarki24.pl/szorowarki oczywiście maszyny są profesjonalne marki NUMATIC Odpowiedz Link
franek8373212 Re: Używane maszyny czyszczące z gwarancją 13.10.16, 12:39 mogę poleci również ofertę maszyn czyszczących z tej firmy szorowarki24.pl/ można również wypożyczyć maszynę z tego co sie orientuję Odpowiedz Link
marcin1992w Re: Używane maszyny czyszczące z gwarancją 08.03.17, 22:23 Jeśli chodzi o używane maszyny czyszczące to polecam: www.serwismaszyny.pl/oferta-maszyn-czyszczacych Odpowiedz Link
hubercikkkkk Re: Używane maszyny czyszczące z gwarancją 20.04.17, 11:13 Kiedyś kupiłem całe wyposażenie z drugiej ręki i po roku większość była do naprawy. Tak naprawdę było mi szkoda na to pieniędzy, bo lepiej kupić już nowy sprzęt. Od tamtej pory pracujemy tylko na urządzeniach Nilfisk. Nie można im odmówić jakości. Odpowiedz Link
kamilkaaaaaaa Re: Używane maszyny czyszczące z gwarancją 20.04.17, 15:59 Ja też uważam, że jeśli inwestować w profesjonalny sprzęt czyszczący to nowy i na gwarancji. Jeśli ktoś ma profesjonalną firmę sprzątającą (zwłaszcza duże powierzchnie magazynowe i sklepowe) to wie, o czym mówię. Liczy się niezawodność maszyn. Jeśli mogę coś polecić to to jest świetna maszyna www.nilfisk.com/pl-pl/products/Pages/product.aspx?pid=56116004 Odpowiedz Link
hubir2 Re: Używane maszyny czyszczące z gwarancją 12.06.17, 14:04 Możesz sprawdzić tutaj na stronie: www.nilfisk.com/pl-pl/Pages/default.aspx. Jest zarówno oferta i namiary na dilerów. Odpowiedz Link