Dodaj do ulubionych

Preferencyjne kredyty w mBanku tylko dla uczest...

IP: 212.160.172.* 22.09.06, 18:11
Ukrywają jednak jedną rzecz

Trzeba się drogo ubezpieczyć aby otrzymac ten kredyt na wysokość pożyczki.
Na dzień dobry BRE wyssa z Ciebie 3% inwestycji, którą planujesz

Nie dajcie się na to nabrać bo procent płacicie od całej sumy, bankowi
zakładacie wpis w hipotece a oni Was oplatają dodatkowymi opłatami

Roześmiałem się w nos ich przedstawicielowi jak wspomniał na koniec rozmowy o
tym "że chce mnie zabezpieczyć przed nieszczęściem"

Obserwuj wątek
    • Gość: kamil Re: Preferencyjne kredyty w mBanku tylko dla ucze IP: *.aster.pl 22.09.06, 23:30
      Ale mi preferencyjne warunki, ja mam kredyt w PLN na 5,19 a jak się dobrze
      rozejrzeć to na rynku są kredyty nawet poniżej 5 % ( a u nich 5,8
      bu......haha ). Niezły śmiech z ta opłatą za rozpatrzenie wniosku ( nie mylić z
      opłata za przyznanie bo ta już od 1 % - oczywiście w promocji )
    • Gość: veljarek Preferencyjne kredyty w mBanku tylko dla uczest.. IP: *.aster.pl 24.09.06, 13:48
      Kredyt dostalem, z obnizona prowizja. Wszystko ladnie tylko obiecanej
      prenumeraty nie widac. Taka to jest akcja. Nawt na maile nie odpisuja z
      reklamacjami.
    • Gość: Krociech Unikajcie mbanku jak ognia IP: *.sm-rozstaje.pl 06.01.07, 12:15
      Fakty:
      Gdyby nie łaskawość sprzedającego, przez opieszałość mbanku dzisiaj nie mielibyśmy ani zaliczki, ani działki. Przyznają sobie cztery tygodnie na rozpatrzenie wniosku, ale w naszym przypadku wyglądało to tak: cztery tygodnie ciszy, po 29 dniach telefon, że brakuje tego, tego i tego (jakby nie wiedzieli tego w momencie przyjmowania dokumentów), potem 5 dni gorączkowego szukania tego, tego i tego, potem kolejne 3-4 tygodnie czekania na kolejny telefon, oczywiście nikt nic nie wie: analityk wymaga ode mnie podania imienia, nazwiska, peselu, nazwiska panieńskiego matki, a sam na prośbę o przedstawienie się reaguje przedziwnym zmieszaniem. TRAGEDIA.
      W międzyczasie mija dwumiesięczny termin zapłaty za działkę.
      Nie próbujcie się też czegokolwiek dowiadywać na mlinii - pracują tam panny, które kompletnie niczego nie wiedzą, odsyłają do ekspertów, których akurat nie ma, a jeżeli już się czegoś od nich dowiecie, to najlepiej zadzwońcie drugi raz do innego "konsultanta", bo pierwszy często zmyśla jak baron Muenchhausen.
      • Gość: kanadol Re: Unikajcie mbanku jak ognia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.01.07, 00:30
        Kiedy kupowalem tutaj dom (Kanada) moja wizyta w banku trwala tylko 15 minut, u
        prawnika moze drugie 15 minut i to wszystko. Pozyczke na dom dostaje sie tutaj
        o wiele latwiej niz na samochod albo telewizor ... pisze to tylko dla
        porownania ...
        • rispetto Re: Unikajcie mbanku jak ognia 19.01.07, 09:09
          śmieszy mnie to postępowanie banków, bo jaki oni mają w tym interes, żeby
          ubezpieczać kredytobiorcę, jeśli zastawem jest hipoteka domu? Przecież to w
          interesie banku jest, żeby kredytobiorcy powinęła się noga i dom przeszedł na
          jego własność. Tylko że to jest cel długoterminowy, a przeciętny bank w Polsce
          chce nachapać się jak najwięcej i jak najszybciej.
          • Gość: kasia Re: Unikajcie mbanku jak ognia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 12:33
            w interesie banku to jest zebys jak najdluzej splacal ich kredyt - najlepiej do
            konca swoich dni, bo to na sprzedazy pieniadza a nie licytacji nieruchomosci
            bank zarabia. dlatego ubezpieczenie kredytobiorcy jest przede wszystkim w
            interesie banku, bo jak ci sie cos stanie to oni maja ciebie w nosie -
            zarabiaja na odsetkach ktore splaca ubezpieczyciel. wbrew pozorom bank to nie
            agencja nieruchomosci i dla nich przejecie domu, wycena, sprzedaz zeby odzyskac
            kredyt to klopot i dosc powazne koszty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka