ha11 09.04.02, 12:34 stoję przed wyborem podłogi do nowego mieszkania. Jestem zdecydowana na parkiet, bardzo podobają mi się podłogi egzotyczne (konkretnie kempas). Jeśli macie jakieś doświadczenia w tym zakresie proszę napiszcie Hania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek BiUWIDEOURL Podgląd Opublikuj
goossia Re: kempas, podłogi egzotyczna 22.04.02, 10:06 Ja mam podloge z badi, bardzo podoba mi sie ten kolor. Mozesz taki parkiet polakierowac, badz poolejowac. Ja wybralam ta druga opcje i mam piekny, gleboko- pomaranczowy odcien. Podloga po oleju jest matowa i pachnie drewnem. A najwazniejsze jest to, ze renowacja w takim wypadku polega na ponownym zaolejowaniu, a nie na cyklinowaniu. Jesli chcesz, moge Ci polecic dobry sklad egzotyku i milego handlowca. Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
hp11 Re: kempas, podłogi egzotyczna 23.04.02, 14:08 Czesc Goossiu Dziekuje za odpowiedz, jesli mozesz udostepnic namiary na ten sklad i sprzedawce to bede bardzo zobowiazana. Czy wiesz jak czesto trzeba olejowac taka podloge? Sprzedawca na Klobuckiej powiedzial mi, ze nie mozna po niej chodzic okolo miesiaca po polozeniu (troche dlugo) czy tez czekalas tak dlugo? Pozdrawiam Hania Odpowiedz Link Zgłoś
goossia Re: kempas, podłogi egzotyczna 24.04.02, 10:10 Haniu, wyslalam Ci maila na adres widoczny w watku. Czyzby nie dotarl? Pisz do mnie bezposrednio na goossia@..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: kempas, podłogi egzotyczna IP: *.pkobp.pl 22.07.02, 15:28 czesc, jestem na etapie budowy domu i tez mysle o parkiecie egzotycznym i drewnie do jednej z lazienek. czy moglabys mi dac namiary na taki sklad z drewnem (mieszkam w wwie) i przy okazji jakie to sa mniej wiecej ceny??? czekam na odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś