jonka77 29.07.06, 20:01 od dlugiego siedzenia przy kompie? mi kregoslup nawala coraz bardziej.. czy jakies specjalne krzeslo, moze poduszki, moze przerywniki na gimnastyke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek BiUWIDEOURL Podgląd Opublikuj
Gość: proarchitektura Re: jak sobie radzicie z bólami kręgosłupa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 22:23 joga, naprawdę działa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: jak sobie radzicie z bólami kręgosłupa? IP: 217.153.86.* 31.07.06, 17:01 .. Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_moth Re: jak sobie radzicie z bólami kręgosłupa? 29.07.06, 23:45 Jezu, ja nic innego nie robię tylko siedzę przy kompie i... kręgosłup mi nie nawala. Na początku, owszem, bolał, jak się jednak okazało - nie on sam, tylko mięśnie. Zakwasy mijają;) (a na kręgosłup ponoc wpływa pływanie, próbowałam przez 10 lat, nie działało) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: jak sobie radzicie z bólami kręgosłupa? IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 30.07.06, 18:57 jest specjalne krzesło, z wysokim oparciem, kosztuje około 1-1.5 zł i z podlokietnikami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: jak sobie radzicie z bólami kręgosłupa? IP: *.zax.pl / *.zax.pl 30.07.06, 23:32 plywac, plywac! a nie bola was nadgarstki od myszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karma Re: jak sobie radzicie z bólami kręgosłupa? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.07.06, 21:55 Ja mam już małe odkształcenie od podpierania dłoni, taka wystającą gulę, każdy sie bardzo dziwi:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusinska Re: jak sobie radzicie z bólami kręgosłupa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 13:46 ja używam klęcznika :) oczywiście nie takiego kościelnego (co by się dodatkowo umartwiać podczas pracy) tylko z IKEI :P polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mkolaczynska Re: jak sobie radzicie z bólami kręgosłupa? 01.08.06, 16:14 Klęcznik-świetna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Łączmy się w bólu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 22:55 Oj, po 20 latach nad deską, przy kompie ma prawo boleć. Więc unikam kompa, a do roboty gonię młodych, co ich jeszcze nie boli. Odręczny rysuneczek, szkic i sobie radzimy, mnie zostaje klient i gadanie. Prawie nie boli jak się robotę rzuci na dłużej i poleży na ciepłym piasku, gorzej jest jak sie o robocie przypomni. Jak mawia mój neurolog to wszystko ze stresu. I jest w tym wiele racji, niestety. A więc jak można - odpuszczać i zajmować się innymi przyjemnościami. Odpowiedz Link Zgłoś