Gość: tmsk IP: *.pbk.pl / 10.0.98.* 09.04.03, 13:31 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia (miłe lub nie) z inwestycją przy ul. Rostafińskich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek BiUWIDEOURL Podgląd Opublikuj
Gość: Mieszakniec Re: Ekopark IP: *.crowley.pl 16.04.03, 14:42 Witam! W ostatnim czasie zakupiłem mieszkanie w Eko Parku. Fakt, ceny są dość wysokie, ale myślę że warto więcej zapłacić za komfort mieszkania blisko centrum, a jednocześnie w poblizu zieleni. Mieszkanie odbierałem, podpisałem akt notarialny. Oczywiście przed ostateczną decyzją dokładnie sprawdziłem firmę ( przyznam się że zatrudniłem do tego specjalnie firmę :)) ). Decyzji nie żałuję, mieszkanko się wykańcza i niebawem zamieszkam. Zdecydowanie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmsk Re: Ekopark IP: *.pbk.pl / 10.0.98.* 28.04.03, 14:14 Czy mozecie polecic jakąś firmę która pomoże sprawdzić firme developerska i samą inwestycję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Ekopark IP: *.mathematik.tu-darmstadt.de 02.05.03, 19:51 Przylaczam sie do prosby o namiary na takie firmy dziekuje z gory! Gość portalu: tmsk napisał(a): > Czy mozecie polecic jakąś firmę która pomoże sprawdzić firme developerska i > samą inwestycję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acmand Re: Ekopark IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 02.05.03, 20:18 Mozna probowac samemu, np.poprosic o: bilans i rachunek zyskow i strat za ostatni rok, zaswiadczenia z Urzedu Skarbowego i ZUS o niezaleganiu z wplatami. Jezeli firma nie ma nic do ukrycia - powinna udostepnic. Jezeli nie chce - to wzbudza troche podejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Ekopark IP: *.mathematik.tu-darmstadt.de 02.05.03, 20:30 Tak, KRS, hipoteka, przynaleznosc i opinie organizacji branzowych. Co jeszcze robicie, zeby sprawdzic swoich upatrzonych developerow? Gość portalu: acmand napisał(a): > Mozna probowac samemu, np.poprosic o: bilans i rachunek zyskow i strat za > ostatni rok, zaswiadczenia z Urzedu Skarbowego i ZUS o niezaleganiu z wplatami. > > Jezeli firma nie ma nic do ukrycia - powinna udostepnic. Jezeli nie chce - to > wzbudza troche podejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nioniek Re: Ekopark 28.04.03, 14:44 A czy możesz zdradzić w której inwestycji kupiłeś mieszkanie - wiem, że teraz budują się dwie nowe. Bardzo podoba mi się miejsce, cena szalona, ale mocno się zastanawiam nad kupnem. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egi Re: Ekopark IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 11:15 Co to znaczy szalone? Wyzsze niż w MPRO (sa szalone)? Ja jestem tak zachwycona lokalizacja (mieszkam w poblizu), ze na troche szalenstwa sobie pozwole. Czy ktos kto juz mieszka w Allegro moze sie podzielic doswiadczeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Ekopark IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 21:43 same bzdury zatrudniłem firmę kłopoty finansowe wiele nie sprzedanych mieszkań,co zresztą widać wystarcz pojechać i zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamnik chyba jest jakiś problem IP: *.acn.pl 04.05.03, 00:57 Z tego co wiem, jest jakiś problem z tzw. ekologami z "Przyjazne Miasto" (prawdopodobnie byli ubecy koszący forsę na protestowaniu inwestycji) i dlatego ne ma zgody na użytkowanie. Może jestem w błędzie - będę wdzięczny za wszelkie uzupełnienia. Odpowiedz Link Zgłoś