Dodaj do ulubionych

Plebiscyt - Sfera Domu

IP: *.89.120.26.static.crowley.pl 03.04.09, 11:44
Co do cebuli... Identyczna lampa dostępna była w BoConcept jakieś dwa-trzy lata temu. Cena: ok.170PLN. Cebula oferowana jest za 610, choć zgapiona.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Plebiscyt - Sfera Domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 15:25
      ten kmix kenwooda wyglada jak żywcem wzięta podróbka kitchnaid'a.
    • Gość: gość Re: Plebiscyt - Sfera Domu IP: *.edata.net.pl 04.04.09, 19:29
      cebula świetna,torby też,ale na krzesełku bałabym się usiąść
    • Gość: Gość Re: Plebiscyt - Sfera Domu IP: 213.25.109.* 14.04.09, 09:51
      Jakbym ważył 500kg też bym się bał siadać :P
    • Gość: Gość Re: Plebiscyt - Sfera Domu IP: *.128.68.42.static.crowley.pl 17.04.09, 09:18
      Ten konkurs to chyba jakiś kiepski żart ?? :/

• Gość: akaya Re: Plebiscyt - Sfera Domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:29
      Szkoda, że połowa produktów to plagiaty mniej lub bardziej zmienione.
      Świetne torby (biodegradowalna i origami), ładny fotelik samochodowy i dywan.
      Meble - żenada (może producenci to znajomi JURY ?)
      Kaloryfer też fajny, choć takie same były w szkołach za moich czasów :))
    • Gość: xxl Re: Plebiscyt - Sfera Domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 23:57
      zgadzam sie z akajya; meble żenada-liftingowany PRL, torby ok.Może jury nieprzekupne tylko młodość ma z czasów PRL , ale czujnie wybrało torbe 60.
    • Gość: zyz Re: Plebiscyt - Sfera Domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.09, 00:02
      widać że Producent: Black Red White trzyma dyscypline wśród pracowników (wydumany kryzys robi swoje) i ułatwia dostęp do interneciku.meble ringo nie znaczy bingo. przeciętne.
    • Gość: Gość Re: Plebiscyt - Sfera Domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 22:58
      no te meble to kpina jest jakaś.
      w ogóle nie ma się czym szczycić.
      absolutnie się zgadzam z przedmówcami.
      torby tak, dywan też, ale przecież bardzo podobny polski dywan wygrał Red Dot parę lat temu. z tych `syfów` ewentualny jeszcze jest ten grzejnik ZEBRA.
      zastanawia mnie tylko czemu ma służyć ten konkurs, bo z takimi rzeczami to się absolutnie mija z celem.
    • Gość: Gość Re: Plebiscyt - Sfera Domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 14:46
      przyznaję dziwny konkurs, ale nie uważam, że meble z Bizzarto to żenada, sama mam takie i jestem ogromnie zadowolona, zarówno z całego wizerunku jak i z jakości

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka