kkk_k 12.06.09, 19:49 Witam, a ja potrzebuje szybko sprzedać.. cena podana jest do negocjacji, natomiast napewno nie jest to super mega okazyjna cena. otodom.pl/mieszkanie-warszawa-imielin-74m2-3-pokoje-740000-pln-id3040587.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
satorianus Re: a ja potrzebuje szybko sprzedac 13.06.09, 00:29 Zazwyczaj kasuje takie niewyróżniająe się wpisy, ale Twój ze względu na kuriozalność opisu zostawiam. Sam przyznajesz, że chcesz sprzedać drogo, a jednocześnie liczysz na szybką transakcje? Takie rzeczy tylko w erze :) Przejrzyj sobie Internet - pełno jest ogłoszeń takich jak Twoje wiszących już rok z hakiem. Odpowiedz Link
maxgazeta.pl Re: a ja potrzebuje szybko sprzedac 13.06.09, 11:18 Ta cena to jakas kpina.10k/m2 za zupelnie przecietne mieszkanie,zeby nie powiedziec,ze kiepsko wykonczone w dodatku dajace laczna kwote 740k...nie wiem jakim trzeba byc naiwnym zeby to kupic za tyle.500- 530k to moze sie uda sprzedac. Odpowiedz Link
kkk_k Re: a ja potrzebuje szybko sprzedac 13.06.09, 12:06 Dziękuję za uznanie mojego wkładu w wykończenie mieszkania. Wg mnie i nie tylko wykończenie i standard mieszkania nie należą do kiepskich ;-) Jak możesz wskaż mieszkanie wykończone wg Ciebie w wysokim standardzie. Co do ceny.. jest ona do negocjacji, także może się okazać że z kimś dobiję targu. Odpowiedz Link
maxgazeta.pl Re: a ja potrzebuje szybko sprzedac 13.06.09, 13:33 Nie napisalem tego zeby Cie urazic tylko wyrazilem swoje odczucia.Jakbym kupil to mieszkanie to i tak bym robil remont-cala kuchnia,podlogi,malowanie scian,lazienka i okna bo to co jest nijak mi sie nie podoba i dla mnie to kiepski standard.Linkow do ladnych wg. mnie mieszkan nie bede wrzucal bo to nie ma sensu,de gustibus... Wiec wolalbym kupic podobne mieszkanie za 500k i robic remont. A miejsce garazowe jest?Bo w ogloszeniu nie widze,widze tylko wzmianke o miejscu postojowym i nie wiem czy jest to tozsame z miejscem w garazu. Imho cena bardzo wysoka nie mniej szczerze zycze znalezienia kupca-a jak znajdziesz to bede podziwial Twoje szczescie i jego fantazje w wyrzucaniu lekka reka duzych pieniedzy Odpowiedz Link
kkk_k Re: a ja potrzebuje szybko sprzedac 13.06.09, 12:10 Nie przyznaje że chcę drogo sprzedać, tylko że cena nie jest mega okazyjna. W okolicy mieszkania jeszcze są w tej cenie. W opcji do zamieszkania bez remontu. Oczywiście są ogłoszenia które mają cenę dużo niższą natomiast trzeba włożyć w nie troszkę by stały się przytulnym gniazdkiem ;-) Oczywiście nie piszę tutaj o odstawionych mieszkaniach w blokach z wielkiej płyty, które można kupić za 500k. Odpowiedz Link
satorianus Re: a ja potrzebuje szybko sprzedac 13.06.09, 13:36 > W okolicy mieszkania jeszcze są w tej cenie. To że ktoś wystawia nie oznacza, że ktokolwiek kupi. To najczęstszy błąd sprzedających. > W okolicy mieszkania jeszcze są w tej cenie. W okolicy są dużo lepsze oferty: dom.gratka.pl/tresc/397-28310695-mazowieckie-warszawa-ursynow-alternatywy.html#e918f5bd83bee5df,1 Oczywiście są i droższe. Jak myślisz, które się sprzedadzą? Odpowiedz Link
kkk_k Re: a ja potrzebuje szybko sprzedac 13.06.09, 17:38 Ale ja się nie zapieram ze moje mieszkanie jest tanie... pisalam to juz w pierwszym poscie. Natomiast chodzilo mi ze wycena na ok 500k jest smieszna... wiem ze przy takiej cenie jeszcze jutro mialabym kupca, ktory w przeciagu nastepnego miesiaca zarobilby na nim jakies 150k bez problemu ;-) Ja generalnie mam w planach sprzedać je taniej niz wystawione, przeciez wiekszosc rodakow jezdzi na wczasy do Egiptu i maja juz we krwi targowanie ;-) Odpowiedz Link
2romki Re: a ja potrzebuje szybko sprzedac 14.06.09, 22:12 Myślę, że w granicach 8-8,5 powinno pójść. To jednak 1,5 kilometra do metra plus bliskość tunelu S2. Odpowiedz Link
satorianus Re: a ja potrzebuje szybko sprzedac 26.06.09, 17:15 Jak tam negocjacje? Zadzwonił ktoś? Odpowiedz Link
robertkk Re: a ja potrzebuje szybko sprzedac 16.07.09, 05:55 chyba nie, bo trafiłem na to ogłoszenie tutaj www.domiporta.pl/details,30798,108999019.asp cena juz nie 740 ale 680 wywolawczo, co i tak ciągle jest za drogo Odpowiedz Link