Dodaj do ulubionych

stalowy laminat zamiast kafli

IP: *.futuro.pl 13.02.06, 21:38
Czy ktoś z Was ma w kuchni na ścianie stalowy laminat(inox)np:w miejscu
okapu? Jeśli tak to prosze o informacje praktyczne czyli jak się sprawuje w
użytkowaniu kuchni czy się brudzi a jeśli tak to czym czyścicie w przypadku
zabrudzeń powstałych w wyniku gotowania. Planuje wstawic sobie taki zamiast
kafli właśnie w miejscu gdzie będzie okap.

Licze na Wasze rady, warto czy to zupełnie niepraktyczne.
Ps. Szyba sie nie sprawdza ja taką mam i popękala pod wpływem temperatury
podczas gotowania.

szymon
Edytor zaawansowany
  • Gość: magjug IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.02.06, 11:15
    sama nie mam, ale ma koleżanka... no faktycznie jest praktyczne, tyle, ze ona
    klnie czyszczenie, bo ma gładki front i widać każde pryśnięcie tłuszczu,
    wody... teraz zamierza zmienic na taki chropowany, ale nie wiem czy to dobre
    wyjście, gładkie jednak lepiej sie czyści.... piszesz, że szyba popękała od
    temperatury? kurcze, to mnie zmartwiłeś.... bo własnie zamierzałam dać szybe za
    kuchenką:( miałeś taką zbrojoną czy zwykłą? bo jak pęka, to sobie chyba
    zafunduje plekse, wyjdzie taniej jak sie zniszczy...
  • 18.02.06, 21:54
    a jaką miałeś szybę? A kuchenkę: gazową czy płytę elektryczną?
  • Gość: magjug IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.02.06, 13:38
    no własnie, jaką masz kuchenke? bo ja gazową... i już kombinuje jak zrobić
    szybe... płyta ma długość 80 cm.... a chcę tylko tam puścic osłone na sciane....

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.