Dodaj do ulubionych

Kolor srebrny czy stalowy (inox)?

16.10.04, 17:23
No właśnie, lodówka w kolorze srebrnym czy w inoxie? Inox droższy, ale
podobno bardziej trwały, tylko, że strasznie widać na nim każde dotknięcie -
czy to prawda? Jakie są wasze doświadczenia? Słyszałam o jakimś specyfiku,
który zabezpiecza inox przed śladami palców, ale nie wiem, czty rzeczywiście
się sprawdza?
Będę wdzięczna za wasze opinie
ANN
Edytor zaawansowany
  • 16.10.04, 20:27
    Ja dopiero planuje zakup lodówki INOX ale to pod wpływem kolegi który ma cały
    sprzęt w kuchni INOX i stosuje jakiś środek i nie ma problemów z paluchami.
  • 18.10.04, 14:38
    Co do specyfikow do konserwacji powierzchni metalowych, to te z supermarketow
    (np. sciereczki) sa do kitu. Ale widzialam w akcji profesjonalny plyn (to byl
    Chromol firmy Henkel), genialny. Tylko ile razy dzwonilam do dystrybutora w
    Warszawie, to albo akurat nie mieli, albo Henkel zaproponowal inny specyfik, a
    potem znowu go nie mieli, az mi sie odechcialo dzwonic...
    Pozdrawiam
    zielony_listek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.