Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak sprzedac mieszkanie?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 15:05
    hej, mam pytanie - wlasnie znalazlam sobie mieszkanie i chce je kupic, ale
    musze sie pozbyc w miare szybko obecnego lokum? jakie sa najskuteczniejsze
    metody i gdzie sie oglaszac- wolalabym uniknac agencji, bo to lepiej dla obu
    stron?
    jak siie do tego zabrac? prosze o rade...
    dziekuje
    Obserwuj wątek
      • dorota.28 Re: Jak sprzedac mieszkanie? 22.07.04, 15:24
        a gdzie sprzedajesz mieszkanie?
        niestety, pół roku rozwieszania ogłoszeń i oferty w necie zmusiło mnie do
        oddania mieszkania do agencji, nie da się inaczej
        chcę sprzedać i kupić i na chwilę obecną robię to za pośrednictwem agencji :(
        • Gość: kejti Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.04, 16:48
          moje mieszkanie jest w piasecznie i podobno na dosc popularnym osiedlu,ale nie
          wiem gdzie dac ogloszenie... czy od razu sie poddac! nie bylo zadnego odzewu n
          te oferty na slupie i w necie?
          • Gość: Kasia Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: 83.238.0.* 22.07.04, 16:58
            Daj bezpłatne ogłoszenie w OFERCIE -to gazeta z ogłoszeniami dostępna w
            kioskach.
          • Gość: MarcinK Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.gmrecords.pl 26.07.04, 11:27
            Witam,

Ja szukam mieszkania bezpośrednio w Piasecznie.
            Jaki metraż ?

Proszę o kontakt.
            Marcin
            0604 490 968
            marcink@gmrecords.pl
            • Gość: Ania Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.k.mcnet.pl 27.07.04, 09:31
              Ja mam do sprzedania bezposrednio mieszkanie w Piasecznie (86.4 m2)
              dwupoziomowem, wykonczone w wysokim standardzie z umeblowaniem i AGD. Moze kto
              jest zainteresowany?
      • Gość: ZIMNY Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 21:55
        ja sprzedaje juz drugi miesiac. w tygodniu ukazuja sie 3 ogloszenia
        (poniedzialki srody i piatki) w ofercie. do tego ogloszenia w gratce i na
        aaaby. statystyka wyglada tak: kilkadziesiat tel.z agencwszystkie zapewniaja ze
        jutro przychodza z klientem. nie doczekalem sie na zadnego. trzy telefony
        osob prywatnych - 2 wizyty. zero efektu. trzeba bedzie obnizyc cene ponizej
        sredniej z ogloszen lub czekac cierpliwie az sie cos ruszy. chyba ci co mieli
        kupic mieszkanie kupili przed wejsciem do unii a teraz sobie pluja w brode bo
        mam wrazenie ze ceny spadly....
        • altu Re: Jak sprzedac mieszkanie? 26.07.04, 14:50
          a to mieszkanie gdzie?
          moze jakies szersze info?
          moze byc na @
          • Gość: kejti Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.07.04, 15:41
            mieszkanie jest w Piasecznie na osiedlu Lech ma 56 m2, cos jeszcze??
            • Gość: Ula Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.07.04, 22:32
              Ogloszenie zdecydowanie do Wyborczej: w srode przede wszystkim, ale pewnie
              trzeba bedzie caly tydzien dac albo i dwa, albo i trzy bo sa wakacje. We
              wrzesniu sie wszystko bardziej ruszy ale teraz w sumie tez mozna cos zdzialac.

Ogloszenie zacznij od slowa "Bezposrednio", badz caly czas pod telefonem ktory
              podales no i zapisuj ludzi na wizyty co pol godziny. Od razu podaj jak
              najwiecej informacji i cene. Miej przygotowane wymiary pomieszczen, info o
              stronach swiata na ktore wychodza okna - o to ludzie pytaja.

Jak beda dzwonily agencje, to mow ze ok, ale ty chcesz taka a taka sume dla
              siebie a co oni sobie dolicza to juz ich broszka, bo placic im nic nie
              zamierzasz, i ze robicie wyscigi - jak ty pierwszy sprzedasz bezposrednio, to
              im dziekujesz, jak oni pierwsi naraja klienta - to oni wygrywaja. I tak sie
              pokornie zgodza oczywiscie.

Trzy mieszkania sama w ten sposob sprzedalam, zawsze agencje byly pewne ze mi
              sie nie uda i zawsze mi sie udawalo a oni dzwonili po roku (doslownie!) ze maja
              zainteresowanego klienta.
              • Gość: Paweł Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.04, 22:43
                A w jakich regionach sprzedawałaś mieszkania?
                Ja mam Tarchomin i pragnę wystartować we wrześniu. Zresztą mam czas ze
                sprzedażą do 06/2005roku. Jednakże chciałbym mieć to już za sobą.
                • kpopialo Re: Jak sprzedac mieszkanie? 29.07.04, 13:06
                  A ja chce kupic mieszkanie - moze ktos cos ma i chce sprzedac? Lewobrzezna
                  Warszawa, 2 pokoje, do 150 tys. Bezposrednio! Prosze o kontakt:
                  popcarol@yahoo.com lub 0607-295-573 Pozdrawiam!
                • Gość: Ula Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 02:03
                  stary Ursynów wielka płyta i Żoliborz (ale nie ten fajny, stary, - tylko też
                  wielka płyta)
                  • Gość: Paweł Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 08:45
                    Pewnie w czasie gdy wszyscy wszystko kupowali czyli prezdz 1 maja 2005 -((((.
                    • Gość: Ula Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 15:33
                      Nie, parę lat temu, wcale nie bylo boomu, a wręcz był podobno zastój, i, jak mi
                      mówiono w agencjach, "trzeba się będzie uzbroić w cierpliwość"
                      • Gość: Paweł Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 19:09
                        Tak, Agent mi mówił to samo. A wręcz stwierdził iz nie sprzedam mieszkania bez
                        jego pomocy. A jeżeli mi się to uda to zajmie mi to wiele miesięcy.
                        • Gość: Pawel. Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.04, 21:04
                          Polecam internetowe Biuro Ogłoszeń autoryzowane przez Gazetę Wyborczą
                          www.VBO.pl.
                          Bez wychodzenia z domu mozna dać ogłoszenie. Bardzo fajnie pomyślana strona.
      • joolanta Re: Jak sprzedac mieszkanie? 27.07.04, 10:22
        daj ogloszeni do wyborczej i zaznacz "bezposrednio" to wazne dla kupujacego
      • warna Re: Jak sprzedac mieszkanie? 29.07.04, 16:37
        Ja osobiście mam bardzo dobre "doświadczenia" z serwisem www.gratka.pl.
        Zamieszczając w nim ogłoszenie o sprzedaży w ciągu 1 tygodnia sprzedałam swoje
        mieszkanie, poradziłam przyjaciółce, aby też tam zamieściła ogłoszenie o
        sprzedaży swojego (sprzedała!). W podobny sposób sprzedałam samochód trzyletni;
        pierwszej osobie, która zadzwoniła i oglądała samochód. Podaj rozsądną cenę
        mieszkania, a na pewno sprzedasz !!!
      • Gość: z-agatka Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.07.04, 12:32
        Ja chetnie kupie 3-pokojowe na Goclawiu, moze ktos ma do sprzedania?
        • Gość: Aneta Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.visp.energis.pl 02.08.04, 22:37
          A może ktoś chce kupić bardzo ladne 3-pokojowe mieszkanie w Mińsku Mazowieckim
          w Centrum miasta? Dojazd do Warszawy bardzo dobry ok 1 godz.: PKP, PKS +
          prywatne linie.
          • Gość: Michał Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.09.04, 19:54
            Nie raczej nie
      • bananan4 Re: Jak sprzedac mieszkanie? 10.08.04, 23:35
        A gdzie masz ten swoj lokum, w jakiej miejscowosci?
        Interesuje mnie Lublin.
      • katka16 Re: Jak sprzedac mieszkanie? 11.08.04, 14:45
        Ja chcę sprzedać kawalerkę w Centrum W-wy, może ktos jest zainteresowany?
        • Gość: belaiza Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: 40.0.96.* 10.09.04, 10:19
          podaj wiecej info, polozenie, metraz, rok budowy, wyposazenie.
          jestem w trakcie mozolnego szukania kawalerki wiec chetnie zobacze co masz do
          zaoferowania,
          pzdr
          • Gość: prim Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: *.nask.waw.pl / *.nask.waw.pl 10.09.04, 15:25
            Ja też mam do sprzedania kawalerkę na Kabatach.
            Zapraszam na priv: primary@o2.pl
          • katka16 Re: Jak sprzedac mieszkanie? 14.09.04, 11:24
            Moja kawalerka ma 24m, znajduje się w okolicach Pl. Teatralnego. Jest b.ładna,
            ma duzy, jasny pokój i widok na Stare Miasto. Wiecej info na priva.
        • Gość: pawelm11 Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: 5.6.1D* / *.statoil.com 10.09.04, 10:42
          do mnie tez mozesz napisac w sprawie mieszkanka
          pawelm11@gazeta.pl
          • Gość: marek Re: Jak sprzedac mieszkanie? IP: 5.5R2D* / *.pg.com 10.09.04, 16:44
            Mam do sprzedania dwa pokoje na Bródnie 52 m, 1993.
            michalek.m@pg.com lub 694494125
            Pozdrawiam,
            Marek
            • scrivo Re: Jak sprzedac mieszkanie? 10.09.04, 19:21
              Hej,wasze transakcje być może dojdą do skutku, nawet tą drogą. A z polecanych
              serwisów skorzystam na pewno. Sama mam do sprzedania 65m2 w Śródmieściu Łodzi,
              świtna lokalizacja i rozsądna cena.
              POzdrawiam wszystkich szukających i sprzedających.
      • Gość: lulek a po co sprzedawac? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 11.09.04, 19:49
        Nie ma wiekszej glupoty niz sprzedawanie mieszkania.
        • scrivo Re: a po co sprzedawac? 12.09.04, 13:38
          Sprzedaje się bo się musi. Z powodu rozstania ze współwłaścicielem np. Choć boli
          i żal...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka