Dodaj do ulubionych

serwisremontowy.pl - zna ktoś?

IP: 193.201.167.* 13.07.05, 12:52
czy ktoś korzystał z ich usług? np. odbiór mieszkania, wykończenie lub
wykonanie mebli?
jak oceniacie współpracę i jakość usług?
Za niecały miesiąc odbieram nowe mieszkanie, moje pierwsze. Na pewno jakieś
wpadki zaliczę, ale chciałabym popełnić chociaż parę mniej błędów. więc
szukam jak najwięcej informacji o firmach, które mogą mi pomóc w wykończeniu
mieszkania
Obserwuj wątek
    • Gość: agade Re: serwisremontowy.pl - zna ktoś? IP: 193.201.167.* 14.07.05, 13:27
      czy naprawdę nikt nic nie wie o tej firmie? czy to znaczy, że to firma krzak?
      • Gość: AREK Re: serwisremontowy.pl - zna ktoś? IP: *.example.net / 62.111.216.* 14.07.05, 13:41
        Zapewniam Cię że nie krzak.Działamy na rynku od 11lat.
        Tylko że dopiero od dwóch tygodni prowadzę kampanie na forum gazeta.pl
        Mamy swoją siedzibę na ul.K.E.N.54 biuro odnajmujemy od Komandora zapraszam Cię
        na wizję lokalną :).pozdrawiam
        AREK
        • Gość: agade Re: serwisremontowy.pl - zna ktoś? IP: 193.201.167.* 14.07.05, 15:44
          nie chciałam robić żadnych insynuacji. Faktem jednak jest, że na formum piszę
          się wiele o różnych firmach, ale o tej akurat nie. Ciekawa jestem zatem jakie
          wrażenia mają osoby, które współpracowały z tą firmą - negatywne czy pozytywne.
        • Gość: ruda Re: serwisremontowy.pl - zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:25
          czy to przypdkiem nie jest bezpłatna reklama hmmm.?
    • Gość: agade Re: serwisremontowy.pl - zna ktoś? IP: 193.201.167.* 15.07.05, 11:05
      no i pytanie - jeśli firma działa od 11 lat, t daczego nikt nic o nich nie
      wie???
      • Gość: Tomek Re: serwisremontowy.pl - zna ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:54
        ja znam Arka co robi w serwisremontowy.pl artysta i tyle widziałem jego roboty
        jak jeszcze sam pracował na budowach jest bezkompromisowy jeśli chodzi o jakość
        wykonania ma być ideał.Znam też jego kumpla Wojtka ten też zęby zjadł na
        budowlance.
      • magdajeden Re: serwisremontowy.pl - zna ktoś? 16.07.05, 10:23
        myślisz że to aż tak "fachowe" forum, że wszyscy tu coś wiedzą o każdej firmie?
        obawiam się, że przesadzasz, są tysiace firm działąjące na rynku nawet dłuzej o
        których możesz nie mieć pojecia - ale czy to oznacza że to "krzaki"? chyba
        powinieneś jakąś inną metodę wyboru wykonawcy zastosować.
        ta jest mało wiarygodna.
        • Gość: agade Re: serwisremontowy.pl - zna ktoś? IP: 193.201.167.* 18.07.05, 10:38
          próbuję uzyskać jakieś informację o tej firmie od osób, które korzystały lub
          słyszały o efektach ich pracy.
          Nie wiem co nazywasz "fachowym forum", ale wydaje się, że korzystają z niego
          osoby, które remontują lub remontowały mieszkanie. I to ich zdanie mnie
          interesuje. Jak przebiegała współpraca, zachowanie terminów, jakość prac itd.
          Nie jest to metoda wyboru, ale próba znalezienia informacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka