Dodaj do ulubionych

DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:29
wITAM. dZISIAJ WIDZIAŁEM PIĘKĄ DZIURĘ W ZIEMI POD MÓJ PRZYSZŁY DOM, SZUKAM
SĄSIADÓW
Obserwuj wątek
    • Gość: laura Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" IP: *.unia-wolnosci.pl 04.08.05, 13:10
      witam, a sprawdziles,czy wszystkie dokumenty sa OK (tj te zwiazane z gruntem?)
      • Gość: fik Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:11
        Bank sprawdził:)
    • Gość: Ola Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" IP: *.acn.waw.pl 07.08.05, 20:49
      Witam przyszłych sąsiadów, ja w tym tygodniu podpisuję umowę kredytową, mam
      nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze :-)
      Dziura w ziemi się pogłębia - czas najwyższy, by zacząć prowadzić kronikę
      budowy ze zdjęciami!
      • macyk Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" 07.08.05, 23:25
        Kilka zdjęć zamieściłem pod adresem :
        maciek.i365.pl/gallery/thumbnails.php?album=54
        Jak nastąpią większe zmiany na budowie to dorzucę nowe fotki.
        • Gość: seyia Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" IP: 80.51.198.* 02.01.06, 10:20
          Hejka, a mi się całkiem podoba ta inwestycja, kupiłem tam mieszkanie i proszę o
          kontakt przyszłych sąsiadów :))))
          • Gość: Snake Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" IP: 80.72.40.* 02.01.06, 15:59
            Poniżej masz link do forum tego osiedla:
            www.calella.pl/forum/
    • gemini71 Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" 09.08.05, 17:19
      a ja się właśnie zastanawiam, czy kupić tam chatkę...
      Nie martwi cię przyszłe sąsiedztwo autostrady, a dokładnie wlotu do tunelu,
      jeśli taki powstanie?
      gemini
      • Gość: Red Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.05, 18:17
        Ja was bardzo prosze, o kontynuowanie starego wątku na tym portalu ktory liczy
        sobie juz kilkadziesiat postów, aby cale info bylo w jednym miejscu. Zachecam
        takze do pisania na forum olimp2 www.calella.pl/forum/.
        • hyper_mouse Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" 25.01.06, 17:31
          Dom Dev. jest ok, ale mnie zniechęciła ta autostrada w pobliżu domu, mnie to
          osobiście nie przeszkadza, ale przy późniejszej sprzedży mieszkania może mieć
          znaczenie.
          • Gość: ira Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" IP: *.emmerson.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 08:54
            Cena sprzedaży się zwiększy!!!!!!!!!!!!!!
            Zobacz jak jest np w Stanach!!!!! Im bliżej autostrady tym domy są droższe,
            dlaczego , bo jest dobry dojazd.
            Ja też mam w tamtej okolicy mieszkanie dokladnie na Alternatywy i widze z okien
            budowę DD. Szybko im idzie budowa!!!!!!
            • Gość: ja Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.06, 08:52
              a wiadomo co sie stalo z forum olimpia 2?
              nie dziala od kilku dni
              • Gość: Snake Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" IP: 80.72.40.* 27.01.06, 11:35
                Serwer się prawdopodobnie wysypał - trzeba się uzbroić w cierpliwość :)
              • Gość: red Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.06, 20:00
                czesc forum powinno wystartowac ponownie 1/2 lutego.
                W niemczech sie serwery posypaly i pozostaje nam tylko czekać
                • Gość: Thomas Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" IP: 80.72.40.* 31.01.06, 15:14
                  Czekamy z niecierpliwością :)
            • oblesnik Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" 27.01.06, 21:54
              Tak, tak! A najdrozsze sa te z widokiem na wielopoziomowe skrzyzowania!
              • Gość: Snake Re: DOM DEVELOPMENT "OLIMPIA 2" IP: *.2a.pl 28.01.06, 13:27
                A co? Nie stać cię na kupno własnego mieszkania? Twoja bezradnosć wierci Ci dziurę w brzuchu, że piszesz takie banialuki? Żałosny jesteś...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka