Dodaj do ulubionych

Lepszy widok

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 16:26
czy ona ma cos wspólnego z alvaro aalto?
Obserwuj wątek
    • Gość: autorka Re: Lepszy widok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 16:49
      też się zastanawiałam, ale nie udało mi się tego dowiedzieć.
    • Gość: Agnes Re: Lepszy widok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 21:07
      Zdecydowanie moj klimat:)
    • Gość: to juz było Re: Lepszy widok IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 09.01.09, 21:24
      to już było, babeczkaaaa na wnetrzach pisała o tych roletach jakis czas temu
      tu linka dom.gazeta.pl/wnetrza/1,86570,5033771.html
    • Gość: mona Re: Lepszy widok IP: *.edata.net.pl 10.01.09, 14:17
      podoba mi sie
    • Gość: M. Re: Lepszy widok IP: *.chello.pl 19.01.09, 15:54
      Fajne, ale czarne rolety w lato to samobojstwo - nagrzewaja sie jak patelnia, a w nocy oddają ciepło. Efekt taki, że w dzień jak je zasłonisz, to masz noc, gorącą noc, a nocą działają jak grzejnik, zwłaszcza kiedy je zwiniesz.
    • Gość: aa Re: Lepszy widok IP: 217.153.66.* 19.01.09, 17:21
      No tak rzeczywiście dużo tego ciepła zgromadzą. Pooddają z 5 minut i po sprawie.
    • Gość: Tata-Dyrektor Re: Lepszy widok IP: *.aster.pl 19.01.09, 17:34
      Genialny pomysł!!! Zaraz zasłonię roletą całą antyeuropejską pisuarię ze wszystkimi kaczystami...
    • Gość: Gość: hm Re: Lepszy widok IP: *.ols.vectranet.pl 19.01.09, 17:44
      Zaczynam doceniać widok podwórka za oknem. Na ubarwienie tego widoku mam kolorowy witraż w większej części okna.
    • Gość: Dzidzia Re: Lepszy widok IP: *.aster.pl 19.01.09, 17:52
      Ja mam widok na budowę Świątyni Opatrzności i nie zamienię tych dźwigów rdzewiejących na nic innego!
    • Gość: przerazona Re: Lepszy widok IP: *.77.classcom.pl 19.01.09, 18:01
      To juz widok nieba nie jest trendy? wynaturzony dosyc pomysł.
    • Gość: M. Re: Lepszy widok IP: *.chello.pl 19.01.09, 18:24
      @aa - tylko ze ja mam mimo zachodnich i wschodnich okien chłód w mieszkaniu blokowym w lato. Sąsiadka obok ma parówę. Moje jasne rolety odbijają światło, a czarne pochłaniają je oddając ciepło cały dzień
    • Gość: goscLA Re: Lepszy widok IP: *.itt.com 19.01.09, 20:42
      ja mam widok na Pacific
    • Gość: ula Re: Lepszy widok IP: *.chello.pl 19.01.09, 20:50
      to znaczy mamy miezkać z zasłoniętymi oknami....? ja lubię naturalne światło w mieszkaniu
    • Gość: taki sobie gościu Re: Lepszy widok IP: 89.127.178.* 20.01.09, 01:38
      Może są białe od strony zewnętrznej? Bardzo podobają mi się te perforowane wzory.
    • Gość: g Re: Lepszy widok IP: 213.172.178.* 20.01.09, 09:23
      Drażni mnie ndajnik ERY który mam ok 60m od okna sypialni.
    • Gość: As Re: Lepszy widok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 12:00
      "Drażni mnie ndajnik ERY..." To uwazaj, bo zostaniesz bezplodny. Taka odległość jest szkodliwa.
    • Gość: alina Re: Lepszy widok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 14:08
      Dla mnie koszmar ale nie jestem trendy. Czarne z takim widokiem sprawdza sie tylko na noc. Ale w dzień często przysłaniam okno gdy slońce daje po oczach. Wtedy już gorzej... Czytając tytuł, myslałam że będzie mowa o jakiś trickach mających zasłonić nieładne widoki na zewnątrz, np. budowę, stary mur etc... A tu roleta! Wielkie odkrycie! Ostatnio ktoras z projektantek wymyśliła rodzaj okratowania z pnączami. To postawi na tyłach magazynu bo niektore okna budowanego apartementowca na ten nieszczęsny magazyn wychodzą. Widzialam projekt. Ładne i proste. Tylko zastanawiam się, kiedy zwiną to cacko pobliskie menele?
      U mnie za oknem za chwilę rozpocznie się budowa. Przez parę miesięcy będzie kurz, hałas i malo estetyczny widok za oknem. Chyba kupię Helsinki! Szkoda, że nie zagluszą warkotu koparki...
    • Gość: graf Re: Lepszy widok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 14:35
      Pomysł fajny, tylko dlaczego "widoczki" na roletach takie wielkomiejskie? same wieżowce, biurowce itp?
      Fajnie byłoby dać ciekawszy obraz, część otworów zakleić kolorową folią i otrzymać coś bardziej efektownego? Np The stip z Las Vegas?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka